WAT IS FIVE4FIVE

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8 %, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van bijna 14 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Lopers en wandelaars
Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Lopers en wandelaars kunnen één of twee rondes van 7,5 kilometer. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging.

Op het parcours zijn 3 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Lopers en wandelaars laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five4Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat.

Op die manier wordt Five4Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Tijden
Er is een ontbijt à € 10,- tussen 09.00 en 10.30 uur. Vanwege de verkeersveiligheid, is er geen officieel starmoment. . Deelnemers kunnen vrij starten tussen 10.00 en 12.30 uur. Wel is er om 12.00 uur in het paviljoen een gezamenlijk moment waarbij cheques overhandigd worden en de opbrengst bekend wordt gemaakt. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf tussen 09.00 en 12.00 uur. Einde van de dag is voorzien rond 16.00 uur (we weten dat e.e.a. altijd uitloopt tot 17.00 uur).

Paviljoen
De opbrengst van de horeca in het paviljoen komt ten gunste van de totale opbrengst. Naast fris, koffie/thee, bier en wijn hebben we ook vlaaien van Talentino. In het paviljoen is het gezellig en worden de glorieuze momenten van de dag besproken.

Sponsors
Ook bedrijven kunnen deelnemen aan Five4Five. Schrijf uw bedrijfsteam in voor € 625,- ex BTW per team. U ontvangt van ons een factuur. Teams mogen in eigen kleding lopen of fietsen en geven op die manier aan dat ook u een betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemer bent. Daarnaast wordt u op de website vermeld en krijgt u speciale aandacht bij start/finish. Er zijn verschillende sponsorpakketten. Meer informatie vind je op onze sponsorpagina. Vragen? Mail naar info@five4five.nl of bel met Philip van Ballegooie: 06 – 31 76 77 76.

Klik hier om naar de sponsorpagina te gaan.

“Alleen door de handen ineen te slaan kunnen we ergens komen.

High Five!”

Prof. Dr. Gerard Bos

Internist - Hematoloog

facebook
instagram