kick-off

Beste hardloper, fietser, wandelaar,

Op zaterdag 2 juni 2018 kun je weer deelnemen aan de eerste lustrum (5e editie) van Five 4 Five. In de aanloop hiernaar toe ben je op woensdag 15 november a.s. vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Koetshuis Kasteel Rijckholt te Gronsveld. Kasteelstraat 15, 6247 EA Gronsveld. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

Onder leiding van onze presentatrice Patty van de Weerdt blikken we terug op de afgelopen editie. Daarnaast presenteren een aantal jonge onderzoekers hun plannen met betrekking tot kankeronderzoek. Met de opbrengst van Five 4 Five worden deze onderzoekers dit jubileumjaar extra ondersteund.

Verder is er nog een primeur: we hebben een nieuwe start-/finishlocatie met prachtige routes eromheen. We blijven in Eijsden-Margraten! Graag praten we je bij over wat je als deelnemer kunt doen om ons te helpen nog meer geld op te halen voor onderzoek.

De aftrap van Five 4 Five zal Boudewijn Zenden geven. Als ambassadeur en ex-voetballer kan hij dit als de beste. Laat je verrassen. In de bar word je opgewacht door zangeres Dyanne Sleijpen, waar je onder het genot van een drankje kunt genieten van haar muziek en de artsen/onderzoekers kunt spreken. Uiteraard kun je je ter plekke ook al inschrijven!

Nieuwsgierig? De kick-off is vrij toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden. Dit kan via info@five4five.nl. Bellen kan natuurlijk ook 043 – 407 73 63.

facebook
instagram