Five4Five Sportcafé 2023

Five4Five start het nieuwe jaar met een 'Sportcafé' op woensdagavond 25 januari. Op deze avond vertelt personal trainer Wouter Smit over een zeer bewogen periode in zijn leven. In korte tijd werd hij vader, ontdekte hij een tumor in zijn rug, liep een halve triatlon uit en kreeg ook nog corona. In september vorig jaar stond Wouter op de cover van Men’s Health.

Bepalen of een verdacht plekje op de huid een basaalcelcarcinoom – de meest voorkomende vorm van huidkanker – is, kan in een groot deel van de gevallen ook met een scan van de huid in plaats van een invasief biopt. Dat heeft minder impact voor de patiënt, is sneller én kan leiden tot kostenbesparing in de gezondheidszorg. Dit blijkt uit onderzoek van het Maastricht UMC+. Onderzoeker drs. Tom Wolswijk, die onlangs de prestigieuze Pélerin Pitch Prijs won, vertelt je meer over dit onderzoek.

Ambassadeurs Boudewijn Zenden en Paul Ramakers sluiten de avond af met een geweldige quiz. Daarnaast hebben wij nog een paar verassingen voor je in petto.

Woensdag 25 januari | Shimano Expercience Center | 19:30 uur

Tickets zijn gratis, een vrijwillige donatie is echter zeer gewenst.