Inschrijven

Deelnemen
Deelnemen aan Five4Five is mogelijk voor zowel individuen als voor teams. We hopen dat zoveel mogelijk teams zich inschrijven. Per persoon is het inschrijfbedrag minimaal € 25,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goed doel. Tal van organisaties en bedrijven werken belangeloos mee. Ook zijn er een aantal subsidiegevers die de organisatie van Five4Five mede mogelijk maken.

Starttijd

Deelnemers kunnen vrij starten tussen 10.00 en 12.30 uur. Er is geen collectieve start i.v.m. verkeersveiligheid. Wel is er om 12.00 uur in het paviljoen een gezamenlijk moment waarbij cheques overhandigd worden en de opbrengst bekend wordt gemaakt. Speciaal voor runners is er een klok die de tijd aangeeft (let op: geen officiële tijdregistratie omdat het geen wedstrijd is).

Bedrijven kunnen op verschillende manieren deelnemen. Als bedrijventeam of als sponsor. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden.

Mail uw bedrijfs- en contactgegevens (incl. KvK en IBAN nummer) naar info@five4five.nl (ook voor meer informatie of een persoonlijke toelichting) en u ontvangt een factuur. Deelname kan alleen als vooraf het inschrijfbedrag betaald is.

Inschrijven
Je kunt inschrijven als individu en als groep. Naast de minimale bijdrage van € 25,- per persoon kun je ook per inschrijving extra sponsoren in veelvoud van € 5,- (tot een maximum van 50 x € 5,-). Wil je je als individu of als groep extra laten sponsoren dan kan dat door enkel de extra sponsoring aan te klikken en bij de persoonsgegevens (“verwachting”) aan te geven om welke groep of individu het gaat. Extra sponsoren kun je zo vaak doen als je wilt steeds tot een maximum van 50 x € 5,-.

facebook
instagram