Algemeen

Start en finish
Vanaf 2019 hebben we een nieuwe start- en finishplaats. De weide van boer Pierre Haesen boven in Bergenhuizen aan de Visweg. We zijn Pierre Haesen zeer erkentelijk voor zijn medewerking. Er is een ontbijt à € 10,- tussen 09.00 en 10.30 uur. Starten kan vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf tussen 09.00 en 12.00 uur. Om ca. 12.00 uur zal er in de tent een officieel moment zijn waarop actievoerders en sponsors in het zonnetje worden gezet. Dan zal ook het (voorlopige) bedrag van de actie bekend worden gemaakt. Einde van de dag is voorzien rond 16.00 uur.

Aanrijden en parkeren
Omdat we dit jaar een nieuwe start- en finishlocatie hebben is de aanrijroute veranderd. Let op. Je kunt onze locatie boven op de ‘col du Bergenhuizen’ maar op één manier bereiken. Kom je uit het noorden of het oosten dan rijd je naar de N278; de Rijksweg van Maastricht naar Gulpen. Achter/voor Margraten rij je de N598 op, de provinciale weg naar de Planck (grensovergang met België). Ter hoogte van Terlinden rij je rechts de Gulperstraat in. Aan het einde ga je links en meteen weer rechts de Voerenstraat in. Dat staat tevens vanaf de N598 aangegeven en er zijn verkeersregelaars. Hou vervolgens links aan naar de Schienweg. Na letterlijk een paar kilometer zie je het paviljoen al liggen. Volg de instructies van de verkeersregelaars op. Je kunt naast het paviljoen parkeren. Dat dan weer wel!

Faciliteiten
Op de route zijn medische teams van de stichting Sportdokters aanwezig voor eventuele calamiteiten. Ook is er een materiaalteam de hele tijd op het parcours en route. Langs de route zijn naast de pleisterplaatsen ook nog horecagelegenheden.

Verblijf in Eijsden/Margraten
Wilt u er een compleet weekend in het Heuvelland van maken dan kan dat. De hotels en pensions staan voor u klaar. Op de website Heuvelland Hotels of de VVV Zuid-Limburg vindt u alle mogelijkheden. Wilt u liever camperen, ook dat is mogelijk. Een mooie uitvalsbasis is Camping Grensheuvel.

Voordelig adverteren op www.eropuitinlimburg.com? Stuur ons een mailtje voor geheel vrijblijvende informatie en ontdek dat wij het goedkoopste advertentiemedium van Limburg zijn! Gemiddeld 1400 unieke bezoekers per dag!

Veiligheidstips voor deelnemers tijdens Five4Five
1. Draag altijd een helm en stel deze goed af!
2. Houd je aan de verkeersregels.
3. Gebruik een fietsbel.
4. Geef tijdig aan welke richting je gaat volgen.
5. Blijf beleefd tegen andere weggebruikers.
6. Rij altijd op het aangegeven fietspad.
7. Passeer een fietser of wandelaar op gepaste snelheid.
8. Controleer je fiets vooraf op gebreken.
9. Draag handschoenen / sportbril voor veiligheid en comfort.
10. Waarschuw tijdig als je gaat passeren.
11. Houd zoveel mogelijk rechts, inhalen doe je zoveel mogelijk linksom.
12. Waarschuw de deelnemer achter je voor onverwachte situaties.
13. Wees alert op mens en dier op het parcours.
14. Neem pechspullen en een EHBO kit mee.
15. Blijf op de aangegeven route.
16. Zorg dat je persoonsgegevens bij je draagt en eventueel een mobiele telefoon.
17. Houd zichtbaar rekening met anderen in het verkeer.
18. Volg aanwijzingen op van politie en/of verkeersregelaars.
19. Gooi afval in een afvalbak.

facebook
instagram