Algemeen

Start en finish
De start- en finishplaats zal net zoals vorig jaar de historische Hoeve Libeek zijn. Er is een ontbijt à € 10,- tussen 09.00 en 10.30 uur. Vanaf dit jaar is er geen officieel startmoment meer. Starten kan vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf tussen 09.00 en 12.00 uur. Om ca. 12.00 uur zal er in de tent een officieel moment zijn waarop actievoerders en sponsors in het zonnetje worden gezet. Dan zal ook het (voorlopige) bedrag van de actie bekend worden gemaakt. Einde van de dag is voorzien rond 16.00 uur (we weten dat e.e.a. altijd uitloopt tot 17.00 uur).

Faciliteiten
Op de route zijn medische teams van de stichting MOS aanwezig voor eventuele calamiteiten. Ook is er een materiaalteam de hele tijd op het parcours en route. Langs de route zijn naast de pleisterplaatsen ook nog horecagelegenheden.

Verblijf in Eijsden/Margraten
Wilt u er een compleet weekend in het Heuvelland van maken dan kan dat. De hotels en pensions staan voor u klaar. Op de website Heuvelland Hotels of de VVV Zuid-Limburg vindt u alle mogelijkheden.
facebook
instagram